Jouw fiets, jouw accessoires!

stijlvol onderweg, precies zoals jij dat wil.

Stijlvol onderweg, altijd en overal

Bij biXbi begrijpen wij dat je moeiteloos onderweg wilt kunnen zijn, maar ook stijlvol voorbij wil komen. Met onze accessoires bepaal jij zelf hoe je dit kan doen. Of het nu naar je werk is, het strand of de supermarkt, soms moet er nu eenmaal meer mee. De biXbi is uit te breiden met verschillende accessoires, die allemaal stijlvol zijn en jouw rit makkelijker maken. 

Achterdrager

De robuuste en praktische achterdrager van biXbi is ideaal voor het vervoeren van bagage, fietstassen, en andere accessoires. Met een stevig ontwerp biedt deze drager uitstekende ondersteuning en stabiliteit tijdens je ritten. Het eenvoudige montagesysteem zorgt ervoor dat de drager snel en makkelijk aan je fiets bevestigd kan worden. Bovendien is hij compatibel met diverse biXbi accessoires, wat hem extra veelzijdig maakt.

A drager

De multifunctionele A drager van biXbi is speciaal ontworpen om een tas stevig vast te maken aan je fiets. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, biedt deze drager uitstekende ondersteuning en stabiliteit voor je tas. Het eenvoudige bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de tas veilig en stevig blijft zitten tijdens je ritten. Het strakke ontwerp van de A drager past perfect bij de moderne look van je biXbi fiets, waardoor je stijlvol en praktisch op pad kunt.